Storkevej 4  
Bygget år: ca. 1920

Anvendelse:
Chr. (Urmager) Christensen, barber, musiker og kunstmaler startede som galanterihandler (handel med luksusartikler, der tjener til pynt og stads) på Søndergade 5, hvor Lars Skolemester havde sin skomagerforretning. Under folketællingen i 1916 står han opført som barber og boede i nabohuset (nr. 8). Herefter byggede han dette hus, hvor han drev barbersalon til 1943.

I 1931 var han i øvrigt i København, hvor han gav prøve i musik i radiofoniens bygning. Han var en habil musiker, der var meget efterspurgt på Hannæs, og hans strålende humør og morsomme påfund satte ekstra kolorit på musikken. Trods et uheld under en jagttur, hvor han skød det yderste led af venstre hånds pegefinger, opøvede han sig ved ihærdigt arbejde til at betjene violinen mesterligt.
Kilde: Hannæs. Folk og egn. Ellen Amtoft Gregersen og Ingvard Jacobsen, 1995

Herefter gartneri og gartnerforretning. 

Frøstrup Minilandsby:


Chr. Urmager Christensen har malet fine malerier på væggene, som var bevaret af Grethe og Niels Sørensen i Gartnerforretningen,som de ejede i mange år.
Kilde: Lokalhistorisk Forening for Frøstrup og Omegn.

Ejere gennem tiden:

Chr. (Urmager) Christensen ca. 1920-1943. Barber, musiker og kunstmaler.
Niels og Grethe Sørensen, Gartner (1943 - 1980'erne). Gartner.
Chr. Christensen var "Detailist" (Købmand, red.) i Frøstrup da hans søn Henry Christensen bliver født den 10.6.1907. Billede dateret 1907.
Tilnavnet Urmager kommer af, at han var søn af urmager Poul Christensen & Ane Jensen.
Foto fra Lokalhistorisk Arkiv for Thisted Kommune

I dag: